ponedeljek, 31. december 2018

Srečno 2019!

Leto se zaključuje. V 2018 je bilo res polno doživetij in veselih trenutkov. Dobili smo dneve skupnosti, tono novih svetlečkov, novega ekskluzivnega Raid šefa (ki ima celo več oblik), raziskave, pa mitične Pokémone, ki smo jih pridobili s posebnimi raziskovalnimi projekti ...

Tono stvari smo lahko ulovili na Safari Zone-u v Dortmundu, ko smo potem po celotni Evropi dobili Corsolo v opravičilo za izpad strežnikov in izpad oddajnikov v velikem delu mesta. Tam so nas spremljali mnogi svetlečki, po svetu pa v tistem času svetleče Roselije, na Go Festu v Chicagu v ZDA so nas po vsem svetu spremljali svetleči Plusli in Minuni, zaradi Safari Zone-a v Yokosuki na Japonskem pa svetleči Wingulli. Za nagrado pri določenih ciljih pri teh dogodkih pa smo dobili Articuno, Zapdos in Moltres dneve. Kasneje pa še dodatno Gengar dan.

Postali smo lahko prijatelji, si pošiljali darila in odkrili novo vrsto jajc za valjenje. 7 km jajca so najprej vsebovala Alolan Pokémone, s časom pa so se v različnih dogodkih skrivali v njih tudi drugi. Nekateri Kanto regionalni Pokémoni, mladički in še in še. S trgovanjem Pokémonov smo dobili srečne Pokémone, ki za nadgrajevanje zahtevajo manj zvezdnega prahu. Tako lahko srečki hitro zrastejo v visok CP. Koliko XP točk prinese dobro prijateljevanje in dodatnih žog pri Raidih verjetno sploh ni potrebno omenjati (ogromno!).

V posebnih raziskavah smo dobili Mewa, Celebija, Spiritomba in Meltana. Zadnji je čisto nov Pokémon, ki so ga dodali v igro v smislu promocije izida igre Pokémon Let's GO Pikachu in Let's GO Eevee. Sedaj vsi nadlegujemo tiste, ki imajo Nintendo Switch in igro, da nam aktivirajo Meltan škatlo. (Hvala jim, da nas ne pošljejo nekam - v kakšne tri krasne. 😀)

Po skoraj letu dni Mewtwoja v ekskluzivnih Raidih nas je pozdravil Deoxys, najprej v obrambni obliki, zadnji letos pa je dobil napadalno obliko. Prav tako sedaj že lovimo Pokémone četrte generacije.

In hit decembra: PvP je končno ugledal luč sveta v Pokémon GO! Iz nagrad pri tem lahko dobimo Sinnoh Stone, s katerim lahko razvijamo določene Pokémone v tiste iz četrte generacije. Pa še sem kaj pozabila, ampak kdo bi mi zameril pri tolikšni obilici dogodkov, ki so se vrstili en za drugim v tem letu.

Skratka imeli smo se lepo. In takšno naj bo tudi leto, ki prihaja. Vse lepo in dobro v 2019 in veselo novim zmagam naproti.








Ni komentarjev:

Objavite komentar