sobota, 15. december 2018

Božični dogodki v Pokémon GO

Veselje in radost prihaja v igro, saj se ponovno vrača (tokrat tudi svetleči) Delibird, ki ga drugače kot okoli božiča ne morejo ujeti.



18. decembra se bodo v igri začeli pogosteje pojavljati Pokémoni ledenega tipa, to pa zajema Pokémone kot so Jynx, Sneasel, Swinub, Snorunt, Spheal (ja, špehek tudi) in Snover - ta je popolnoma nov! Poleg tega bo Pikachu že tradicionalno prejel posebno božično kapico. Te počitniške pojave pa bodo trajale vse do 2. januarja prihodnje leto. Ja, leto se izteka.



In le kakšno bi bilo praznovanje brez daril? Pokémoni kot so Smoochum, Azuril in Munchlax (o, ta je tudi nov!), se bodo pogosteje izvalili iz 7 km jajc, ki jih bomo prejeli iz daril po 22. uri 18. decembra.



Da bi se vsa ta jajca hitreje valila, se je Niantic odločil, da nas obdari z dodatnim inkubatorjem na dan. Ko bomo zasukali prvi plošček na Pokéstopu v dnevu, bomo prejeli inkubator za enkratno rabo, vse do 2. januarja.

Da bi bilo praznovanje še bolj veselo, bomo dobili še druge ugodnosti:

  • 18.-22. decembra: dvojni bonbončki za lovljenje in pošiljanje Pokémonov profesorju Willowu
  • 22.-26. decembra: dvojna doza zvezdnega prahu za vse ulovljene Pokémone
  • 26.-30. decembra: dvojne XP točke za lovljenje Pokémonov
  • 30. debembra - 2. januarja: dvojni učinek inkubatorjev


Poskrbimo, da bomo lahko do največje mere izrabili vse te ugodnosti.

V trgovino z oblačili za naše avatarje bodo dodali tudi pulover, rokavice in škornje v temi Delibirda. Tudi ti bodo na voljo 18. decembra od 22. ure dalje.

Na sliki iz uradne objave so vidni tudi drugi Pokémoni, ki jih do sedaj še nismo imeli v igri. 

Vesele praznike!


Ni komentarjev:

Objavite komentar