četrtek, 1. november 2018

Mitični Pokémon Meltan se lahko razvije?



Profesor Willow in profesor Oak iz Kanto regije sta prišla do novega odkritja glede mitičnega Pokémona Meltana. Glede na njuno raziskavo se lahko Meltan razvije! Meltan je torej do sedaj prvi znani mitični Pokémon, ki se lahko razvije. Zgodovinski zapisi vsebujejo informacije, da se naj bi Meltan razvil v mogočnega Pokémona z imenom Melmetal.


Informacije o Meltanu:




Ime: Meltan
Kategorija: šestkotna matica
Tip: železni
Višina: 0,2 cm
Teža: 7,98 kg

Večina Meltanovega telesa je iz tekočega železa, ki ima zelo spremenljivo obliko. Svoje tekoče roke in noge uporablja za korozijo kovin, da jih potem absorbira v svoje telo.

Meltan proizvaja električno energijo s kovino, ki jo absorbira iz zunanjih virov. To električno energijo uporablja kot vir energije in tudi kot napad, ki pa ga je mogoče spregledati. 

Je zelo radoveden Pokémon, izrazit ... in kaže veliko zanimanje za vse vrste stvari.

Spoznaj Melmetala, razvitega Meltana

Torej, odkrili smo, da se Meltan lahko razvije. Njegova razvojna oblika se imenuje Melmetal. To pomeni, da je to prvi znani mitični Pokémon z možnostjo razvoja.

Ime: Melmetal
Kategorija: šestkotna matica
Tip: železni
Višina: 2,5 m
Teža: 800 kg 

Prvič v 3000 letih se je zgodilo, da bi kdo opazil Melmetala. V zgodovini so tega Pokémona častili zaradi tega, ker je lahko ustvarjal železo.

Ko se Meltan razvije v Melmetala, postane veliko močnejši kot na začetku, ko je še Meltan. Njegovo telo otrdi in postane neverjetno trpežno. Velik del telesa je iz tekoče kovine. Njegove roke so še posebej prožne in lahko zamahnejo z uničujočimi udarci.

Njegov edinstven železno-psihični napad se imenuje Double Iron Bash. S tem mogočnim napadom uporablja matice v svojih prsih kot os, okoli katerih zasuče svoje močne roke z dvojno močjo proti nasprotniku. Teža težkih šestih matic na rokah v kombinaciji s tem vrtljivim gibom daje Melmetanu izjemno moč, da lahko tarča po udarcu celo poleti.

Žal pa je Meltan promocijski Pokémon, ki ga lahko dobiš le, če pošlješ enega svojih Pokémonov v igro Let's Go Eevee ali Let's Go Pikachu na igralno konzolo Nintendo Switch. Takrat v igro Pokemon GO prejmeš posebno darilo, ki bo aktiviralo pojavljanje Meltana v igri. Meltan se bo pojavljal pol ure, v tem času pa moraš nabrati kar se da veliko sladkorčkov (candy-jev), da lahko Meltana razviješ v Melmetala, saj razvoj zahteva celih 400 sladkorčkov.







Ni komentarjev:

Objavite komentar