torek, 6. november 2018

Ingress Prime dogodek v Pokémon GO

Svet Ingressa, ki je odločilno vplival na to, kako dandanes igramo igro Pokémon GO in kje so danes postavljeni Pokéstopi ter telovadnice, je doživel nadgradnjo v Ingress Prime. Niantic želi proslaviti to prelomnico, zato je v igri aktiviral svetleči varianti Ponyte in Cubona, kar pomeni, da sta njuni razvojni fazi po razvoju tudi svetleči. Cubone in Marowak imata tako zeleno svetlečo varianto, medtem ko Ponyta in Rapidash po novem premoreta tudi modrikaste plamene.

(Dokodek je zaključen!)


Barvi so izbrali zaradi igre Ingress, kjer sta dve ekipi agentov; zelena, ki predstavlja razsvetljenstvo (ti raziskujejo posebno snov, ki naj bi izboljšala človeštvo), ter modro, ki predstavlja upor (trdijo, da bo ta snov nadvladala človeštvo do te mere, da bodo brez svobodne volje).


Poleg teh je v igri zdaj tudi svetleči Alolan Marowak, ki ga najdemo v T4 raidih. Opazi se ga po vijolični barvi telesa.




Na voljo so tudi nove majice. Te prikazujejo logotip igre Ingress ter logotipa razsvetljencev in upornikov.



Kako dolgo se bodo množično pojavljali Ponyte in Cuboni, še ni znano, saj Niantic ni podal te informacije. Podali so samo izjavo, kdaj se dogodek prične.

Srečno!









Ni komentarjev:

Objavite komentar