sobota, 25. maj 2019

Stari povratniki in legendarna mitična pojava

Niantic-a resno skrbi, ali uživamo v ekstra specialnem Raid tednu. Zato so pri njih napovedali legendarne Raid šefe do nekje konca julija. Kot so že napovedali, Melsprit, Uxie in Azelf zaenkrat ne bodo krožili. Še vedno ostajajo regionalni. So se pa odločili v igro poslati novega svetlečega legendarca. 


Legendarni Raidi si bodo sledili takole:

Cresselia:

Psihološki Legendarni Pokémon Cresselia baje predstavlja polmesec, ampak med bitko ne dovoli, da bi te njena privlačna zunanjost pretentala. Pokémoni psihičnega tipa so šibki proti žužkom, duhovom in mračnim



Na sliki je moja priredba svetleče Cresselie, ki jo bo moč dobiti:

od 28. maja 2019 od 6. ure zjutraj
do 18. junija 2019 do 22. ure zvečer (po CEST v tem pasu).

To bo naš novi svetleči Pokémon.

Kyogre:


Ta morska pošast se je pri nas že večkrat vrnila, in to tudi v svetleči obliki. Še vedno je v vojni z Groudon-om. Ta vodni legendarni Pokémon je šibek proti travnim in električnim Pokémonom. Pa si sposoben pripraviti Kyogre-a do tega, da se bo bojeval ob tvojem boku?


Na sliki je svetleči Kyogre. Ponovno ga bo moč pridobiti:

od 19. junija 2019 od 6. ure zjutraj
do 27. junija 2019 do 22. ure zvečer (po CEST v tem pasu).

Groudon:


Groudon naj bi bíl titanske boje s Kyogre-om preden je padel v globoki spanec. Ker je zemeljski Pokémon, je šibek proti vodnim, travnatim in ledenim Pokémonom, zato jih je pametno uporabiti kot njegove nasprotnike.



Svetlečega Groudon-a bomo spet lovili:

od 28. junija 2019 od 6. ure zjutraj
do 10. julija 2019 do 22. ure zvečer (po CEST v tem pasu).

Nekateri so ponovnega prihoda zadnjih dveh veseli, drugi spet ne. Glede na to, da se določeni legendarni Pokémoni pojavljajo spet in spet in spet, so jih nekateri že naveličani, spet novi igralci pa navdušeni. Vsakemu svoje.

Upam, da si najdete, kar si želite najti in da ne bo preveč slabo volje.

Se kaj vidimo naokoli, kajne?









Ni komentarjev:

Objavite komentar