četrtek, 23. maj 2019

Dan skupnosti - junij 2019

Vsi dobro poznamo lenivca, ki se vali iz 10 km jajce in je v naravi izredno redek. Na družbenih omrežjih so pri Nianticu objavili naslednji Dan skupnosti, na katerem bo zvezda dneva Slakoth.

Dogodek bo potekal:
v torek, 8. junija 2019, od 15. do 18. ure (po CEST)



Na sliki, ki jo je ustvaril LeekDuck so vidne vse tri svetleče oblike. Svetleči Slakoth je roza barve, njegovi razvojni fazi pa nista toliko različni od normalnih oblik. Virogoth ima malo oranžne frizurice, Slaking pa je malo posivel.

Kaj vse se bo dogajalo:

  • Slakoth se bo pogosteje pojavljal v naravi. Našli si bomo lahko tudi svetlečo obliko.
  • Jajca bomo valili kar 4x hitreje. Tako bo z normalnim inkubatorjem za 2 km jajce treba prehoditi le 500 m in tako dalje. Info o razdaljah se nahaja spodaj.
  • Lure moduli bodo trajali 3 ure, če jih bomo aktivirali od 15. do 18. ure. Lure moduli aktivirani samo par sekund prej bodo trajali samo pol ure.
  • Posebnega napada še niso razkrili, po vsej verjetnosti pa bo to Smack Down. Sledite objavi za spremembe.

TM moduli ne bodo delovali za posebni napad ob Dnevu skupnosti. Slaking bo dobil posebni napad le med 15. in 19. uro tega dne.

Razdalja za valjenje jajc bo skrajšana, če začnemo valiti jajca med 15. in 18. uro. Vse, kar bomo dali valiti pred in po tem časovnem intervalu, se bo valilo po normalnih razdaljah. Tukaj je tabela razdalj.



In, koliko roza lenuhov želiš ujeti ti?




Ni komentarjev:

Objavite komentar