sobota, 27. oktober 2018

Gengar dan - 3. november 2018



V soboto, 3. novembra 2018, bo pred kratkim napovedani Gengar dan. Veljala bodo enaka pravila kot so veljala že za legendarne ptice, na Articuno, Zapdos in Moltres dan. To pomeni, da bodo raidi na vseh telovadnicah gostili Gengarja za kar tri ure, in sicer med 11. in 14. uro po lokalnem času. V tem dnevu bomo prejeli 5 "zastonj" prepustnic (raid pass - oranžni), ko porabiš eno, prejmeš novo preden greš v novo bitko. Najboljše pri temu pa je, da je lahko Gengar v svetleči obliki (shiny)!

Gengar se bo pojavil na vseh telovadnicah, razen na tistih, v katerih bo napovedani EX raid. Še bolje pa je, da bo Gengar ostal še 45 minut dlje na vseh telovadnicah, kjer se nihče ne bo udeležil raida. Na ta dan bo Gengar znal posebena napada, Lick in Psychic.

Da pa bo ta dan še boljši: Gengar, ki ga bomo v tem času razvili iz Gastlyja ali Haunterja, bo tudi imel hitri napad Lick in napolnjeni napad Psychic. To bo bojda zapuščinska kombinacija napadov za Gengar dan, preračunan skupen napad pa je boljši od drugih hitrih napadov skupaj z Shadow Claw ali Shadow Ball. Zato pohitimo in preverimo IV naših Gastlyjev in Haunterjev.

Na spodnji sliki so prikazani najboljši Pokémoni, ki jih lahko uporabimo proti Gengarju. Pomembno je, da imajo prave napade, zato jih preverimo čimprej in si sestavimo najboljše Party skupine, da ne bomo imeli preveč dela med lovom na shiny Gengarje.

Slike so izvzete iz Instagram profilov LeekDuck in Couple of Gaming.




Ni komentarjev:

Objavite komentar