sreda, 21. avgust 2019

Ultra bonus odklenjen, Jirachi se prebuja

Si mislil, da je bilo letošnje poletje noro? Počakaj na zaključek, da te vrže na rit!

Kot je že bilo napovedano, se z 2. septembrom pričnejo ultra bonusi, saj smo bili to poletje še posebej pridni. Niantic nam je zgodaj zgodaj zjutraj razkril, kaj se bo dogajalo v prvih treh tednih septembra.


Bonusi skozi ves ta čas:

  • dvojna učinkovitost inkubatorjev



Na sliki je sicer predstavljena infografika za drug dogodek, ki je potekal letos aprila, vendar vseeno veljajo kilometrine. Zapomnite si le, da se 2 km jajce ne splača valiti v Super inkubatorjih.

1. teden: Johto potovanje


Trenerji bomo imeli priložnost, da zapolnimo Pokédex 2. generacije z raziskovanjem in raidanjem. V jajcih se bodo skrivali Pokémoni, ki jih najverjetneje še nisi ulovil nikdar prej, vsaj ne, če se ves čas nahajaš v eni in isti regiji.

Kdaj?
od 2. septembra 2019 od 22. ure
do 9. septembra 2019 do 22. ure (po CEST)

Kaj se bo dogajalo?

  • Če boš imel veliko srečo, boš iz 10 km jajc lahko izvalil Unowne, črke U, L, T, R in A.
  • Raikou, Entei in Suicune se bodo vrnili v Raide po vsem svetu poleg Pokémonov iz Johto regije.
  • Če boš imel srečo, lahko najdeš svetlečega Sentreta in Gligarja.





2. teden: Globalni izziv, globalno valjenje


Pokémoni iz celotnega sveta se bodo pridružili praznovanju v tem tednu, s posebnim mitičnim Pokémonom, ki se nam bo pridružil v Raidih.

Kdaj?
od 9. septembra 2019 od 22. ure
do 16. septembra 2019 do 22. ure (po CEST)

Kaj se bo dogajalo?

  • Regionalni Pokémoni Farfetch'd, Kangaskhan, Mr. Mime in Tauros se bodo valili iz 7 km jajc. Če boš imel srečo, boš lahko ulovil svetlečka! Ti Pokémoni bodo ostali v 7 km jajcih do konca 3. tedna, ko se praznovanje zaključi. 
  • Vse Deoxys oblike se bodo pojavile prvič izven EX Raidov, na voljo bodo v navadnih legendarnih Raidih.
  • Če še nimaš dobre ekipe, da bi premagal Deoxysa, jo boš lahko sestavil iz nasprotnikov, ki jih boš lahko pridobil v ostalih Raidih.




3. teden: Razkritje Unove


Vso naše raziskovanje se je obrestovalo. Profesor Willow nas obvešča, da se bodo Pokémoni 5. generacije (regije Unova) začeli pojavljati po svetu v Pokémon GO!

Kdaj?
od 16. septembra 2019 od 22. ure
do 23. septembra 2019 do 22. ure (po CEST)


Kaj se bo dogajalo?

  • Mewtwo bo ta teden dobil novi posebni napad Psystrike in bo na voljo v legendarnih Raidih. Če boš imel srečo, boš lahko dobil svetlečega Mewtwo-ja.
  • Še vedno rabiš dobro ekipo proti Mewtwo-ju? V drugih Raidih se bodo pojavljali Pokémoni, ki so perfektni za premagovanje tega gensko spremenjenega Pokémona.
  • V Raidih se bo prvič pojavil tudi Klink, prvotno najden v Unova regiji. Misliš, da boš imel toliko sreče, da najdeš svetlečega Klinka?
  • V divjini boš lahko našel tudi svetlečega Patrata in Lillipupa!


Jirachi se je prebudil!




Enkrat na 1000 let se prebudi Jirachi, mitični Pokémon. Tisti, ki so šli na Go Fest kjerkoli (Chichago, Dortmund, Yokohama), so ga že lahko ulovili, sedaj smo na vrsti še drugi smrtniki. Od danes naprej je na voljo posebni raziskovalni projekt, v katerem bomo lahko tudi ostali dobili Jirachi-ja in seveda nekaj bonbončkov, da ga bomo lahko kanček razvili.

Kdor je bil na Go Festu in Jirachi-ja že ima, bo lahko opravil nalogo, vendar bo na koncu prejel samo velike količine Jirachi bonbončkov.

Napisala bom novo objavo, kjer bom predstavila naloge, ki so v tej raziskavi. Ker še niso poznane vse naloge, bom objavo dopolnjevala, zato bodite pozorni nanjo.



Lepo je sodelovati in še lepše je žeti nagrade za svoj trud, kajne? Ko nekaj počnemo skupaj, je možno vse! Srečno pri vseh teh dogodkih.



Ni komentarjev:

Objavite komentar