petek, 16. avgust 2019

Profesorjev Willowov ultra bonus dogodek

Ker smo celo poletje bili tako zelo pridni in pomagali Sparku, Candeli in Blanche, smo odklenili tri tedne posebnih dogodkov v igri! 




Niantic še ne želi izdati vsega vse do 20. avgusta!, zato bom ta članek dopolnjevala sproti, ko bo znano kaj več, ali pa bom za vsak teden dodala nov zapis v spletni dnevnik. Za enkrat pa lahko prevedem in komentiram, kaj vse so bili pripravljeni deliti:


1. teden:


Ta bo potekal od 2. septembra 2019 od 22. ure do 9. septembra 2019 do 22. ure.

To bo priložnost, da narediš nekaj na Johto zbirki, ko boš Raidal in raziskoval okoli sebe. Nadeni si pohodne čevlje, ker boš lahko iz jajc valil Pokémone, ki jih še prej nisi nikoli ujel.

Kot smo dobili lani regionalne Pokémone Kanto regije v jajca iz daril, se bo najverjetneje to letos ponovilo z drugo generacijo.

2. teden:


Ta bo potekal od 9. septembra 2019 od 22 ure do 16. septembra 2019 do 22. ure.

Pokémoni iz celega sveta se bodo pridružili praznovanju ta teden, skupaj z mitičnim Pokémonom, ki bo na voljo v Raidih.

Ali to pomeni, da bo Deoxys v običajnih legendarnih Raidih, bomo še videli, definitivno pa je to najpogostejša špekulacija med trenerji po svetu. Seveda je možno tudi, da se nam v Raide pridruži kateri drug Pokémon, ampak to bo očitno do takrat ostala uganka.

3. teden:


Ta bo potekal od 16. septembra 2019 od 22. ure do 23. septembra 2019 do 22. ure.

V tem času se bodo v divjini pojavljali nenavadni Pokémoni. V Raidih se bodo pojavljali tudi omembe vredni Pokémoni. (Hmmm, le kateri?) Poleg tega dogodka boš lahko napolnil svoj Kanto Pokédex (če ga še nimaš), ki ti ni bil dostopen v predelu sveta, kjer živiš.

Kangaskhan, Farfetch'd, Tauros in Mr. Mime bodo najverjetneje skakljali naokoli kot za šalo, in to po celem svetu. Širijo se tudi govorice, da naj bi takrat sprostili tudi nekaj Pokémonov iz 5. generacije, iz Unova regije, saj začetnice uradne Nianticove objave za ta teden tvorijo besedo UNOVA. Joj, kakšne predikcije, a?


Spremljaj blog ali Facebook stran Pokémoni po slovensko za več informacij. Srečno!





Ni komentarjev:

Objavite komentar