petek, 12. april 2019

GO Snapshot tekmovanje

Pokaži svoje neverjetne fotografske sposobnosti s funkcijo Go Snapshot in si prisluži pot na GO Fest! 

Niantic je bil tako zelo presenečen nad fotografskimi sposobnostmi in inovativnostjo, ki so jo trenerji širom sveta vnesli v GO Snapshot fotografije.

Zdaj je čas, da tudi ti postaviš svoje fotografske sposobnosti na preizkušnjo. Pri Nianticu so namreč predstavili #GOsnapshot izziv, kjer se lahko zares izkažeš in vsem pokažeš, kako obvladaš to funkcijo. Vsi trenerji so torej vabljeni, da sodelujejo v treh različnih fotografskih izzivih, vsak ima poseben poudarek na neki nalogi v zvezi s fotografiranjem tvojih Pokémonov.

Izziv #1: Buddy izziv



Čas je, da malo slikaš svojega prijatelja, buddy Pokémona. V tem izzivu bodo gledali na to, kako globoko vez imaš s svojim buddy Pokémonom. Deli svoja skupna doživetja v parku, smešne skupne dogodke doma, videti hočejo, kako je tvoj prijatelj res Buddy Pokémon.

Čas izziva: 15. do 24. april 2019

Kaj narediti? Objavi svoje najboljše tri fotografije, ki ustrezajo temu opisu na Instagramu ali Twitterju z oznakama #GOsnapshot in #BuddyChallenge ... Ni nujno, da si na fotografiji tudi sam, vendar doda vrednost k zgodbi.

Primer fotografije:

Izziv #2: Izziv v naravnem okolju



Za ta izziv moraš narediti najboljšo fotografijo Pokémona v njegovem naravnem okolju. Čas je, da se naučimo kaj več o naravi Pokémonov in njihovih značilnostih, sploh to, kam spadajo kateri tipi Pokémonov. Tu nam bo v pomoč Pokédex, ki vsebuje vse te informacije in ti lahko pomaga do zmagovalne fotografije.

Čas izziva: 29. april do 8. maj 2019

Kaj narediti? Objavi svoje najboljše tri fotografije na Instagramu ali Twitterju z oznakama #Gosnapshot in #HabitatChallenge

Primer fotografije:


Izziv #3: Kreativni GO izziv



Tukaj skoraj ni omejitve, kje ter kdaj lahko fotografiraš in katerega Pokémona fotografiraš. V tem izzivu hočejo videti tvojo inovativnost; kako daleč lahko greš s to funkcijo. Teh fotografij bodo najbolj veseli.

Čas izziva: 13. do 22. maj 2019

Kaj narediti? Svoje tri najbolj inovativne fotografije objavi na Instagramu ali Twitterju z oznakama #GOsnapshot in #GoCreateChallenge

Primer fotografije:

_____________________________________________________

Kaj potrebuješ za zmago? In kaj bo dobil zmagovalec?



Za vsak izziv bodo izbrani zmagovalec in dva spremljevalca (torej prvo, drugo in tretje mesto) na podlagi originalnosti, ustvarjalnosti in vizualnega efekta na Snapshot fotografijah.

Oba spremljevalca bosta prejela tromesečni lastni Pokéstop s svojo "zmagovalno" fotografijo.

Glavna nagrada za zmagovalca bo tudi takšen tromesečni Pokéstop na svoji izbrani lokaciji ter pot in vstopnica na Pokémon GO Fest po lastni izbiri!

____________________________________________________

Če še ne veš, kako uporabljati to funkcijo, si lahko pogledaš na uradni spletni strani ali na mojem blogu pod objavo GOsnapshot in Smeargle se brije norce.

Celotni pravilnik glede tega tekmovanja je objavljen na uradni spletni strani in ga ne bom prevajala, ker je zelo dolg. V njem so zapisane omejitve za izročitev nagrad v določenih državah, kjer tekmovalci ne morejo polno sodelovati in seveda natančni opisi, kako se še bolje pripraviti na tekmovanje, pravila izročitve nagrad in kaj definitivno ni primerno za na fotografije (ki seveda ne bodo upoštevane).

Srečno!





Ni komentarjev:

Objavite komentar