sreda, 20. februar 2019

Omejena raziskava za Clamperla

Čas je, da spet postavimo naše raziskovalne spretnosti na preizkušnjo. Profesor Willow nas potrebuje v omejeni raziskavi za vodnega Pokémona, Clamperla. Ko bomo zavrteli disk s sliko v Pokéstopu, si bomo pridobili naloge, ki bodo zahtevale raziskovanje na terenu, te pa vodijo do srečanja s še ne videnim Pokémonom v Pokémon GO, Clamperlom. Medtem moramo biti pozorni tudi na druge vodne Pokémone kot sta Krabby in Wailmer (ne pozabi, lahko sta svetleča!).




Dogodek bo potekal:
23. februarja 2019
med 11. in 14. uro po lokalnem času (CET).

Bonusi:
  • dvojna količina zvezdnega prahu za vodne Pokémone, ti se bodo pogosteje pojavljali v divjini;
  • omenjene naloge bodo na voljo, ko zavrtimo sliko v disku v Pokéstopu;
  • dokončanje nalog v raziskavi nam bo prineslo Clamperla.


Clamperl se lahko pojavi kadarkoli med raziskavo, zato je raziskovanje ključnega pomena. Ko nalogo enkrat poberemo, jo lahko dokončamo kadarkoli. Če želimo dobiti čimveč Clamperlov, moramo narediti čimveč nalog.

Uradna Pokémon stran še pove, da bomo njegovi razvojni stopnji dobili naključno in ne s kamni, kot se to dela v originalnih Pokémon igrah. Torej bo podobno kot če bi razvili Eevee ali Wurmpla, ki imata več različnih razvojev.

Clamperl se razvije v Huntaila ali v Gorebbysa. Prikazana sta na sliki.



Očitno bomo spet podobno divjali za nalogami kot smo za svetlečega Feebasa, čeprav ne bo čisto enako. Podrobnosti sledijo.

Bo pa mogoče Clamperla dobiti tudi kasneje, saj bo dogodek samo predstavitev v Pokémon GO, vendar bo redek Pokémon. Zato je priporočljivo, da se dogodka udeležimo, saj nam bo to prineslo več Clamperl sladkorčkov, ki pa do pogoj za razvoj v Huntaila in pa Gorebyssa.


Ni komentarjev:

Objavite komentar