ponedeljek, 4. marec 2019

Dan skupnosti - Marec 2019

Tokrat so nas Nianticovi PiaRovci razmeroma zgodaj razveselili z novico, kdaj bo marčevski Dan skupnosti. Dan, ko se določen Pokémon pogosteje pojavlja v divjini, velika možnost pa je, da najdemo svetlečo varianto.

Tokrat bo zvezda dneva Treecko, ki smo ga že pričakovali, saj je eden od začetnih Pokémonov tretje generacije. Njegova svetleča oblika je rahlo temnejšega turkiznega izgleda.

Dogodek bo potekal:
23. marca 2019
od 15. do 18. ure po lokalnem času (CET).

Ta tekst sem odebelila z razlogom. Prvič se bo namreč zgodilo, da bo vsak časovni pas imel svoj čas za Dan skupnosti. In to med tretjo in šesto uro popoldne v vsakem časovnem pasu. Mi se bomo torej igrali med zgoraj omenjenimi urami v centralnem evropskem časovnem pasu.




Med tem časom:


  • se bo Treecko pojavljal pogosteje v divjini
  • lahko najdemo svetlečo obliko tega Pokémona
  • Lure moduli, ki bodo aktivirani med 15. in 18. uro, bodo trajali tri ure
  • inkubatorji bodo valili jajca za četrtino razdalje


Po tem času:


  • še eno uro po tem dogodku lahko Treeckota zazvijemo in Sceptile bo najverjetneje znal poseben napad, Frenzy Plant. (Kar je špekulacija, ko bo uradno objavljeno, kateri napad bo to, bom posodobila objavo.)
Povprašajte na lokalnih Discord in Telegram serverjih, Facebook skupinah in podobnih platformah, če slučajno organizirajo srečanje v tem času.

Pa srečno!

Ni komentarjev:

Objavite komentar